Om Camila og jeg

Niels

48 år gammel.

Fortid i forsvaret som Oversergent i hæren. Balkan veteran med flere udsendelser.

Uddannet svagstrømsingeniør.

Derudover har jeg kørt taxa, lastbil i hele Europa og kranbil i hele Danmark.

Sport: Vandski, vindsurfing, CMAS** dykker, svæveflyvecertifikat, 2 x danmarksmester i BMX, cykelløb og alm. distanceløb.

Jeg har haft den størrelse jeg har nu på ca 100kg (184 cm høj og ca. 6% fedt) flere gange i mit liv. Der har været perioder hvor det ikke har været muligt at opretholde så meget muskelmasse pga. mit arbejde. I ca 5 år løb jeg rigtigt meget, ca. 100 km. i ugen og løb en marathon stort set hver weekend. Bodybuilding har altid været det vigtigste for mig og det eneste jeg har holdt ved igennem mere end 25 år nu. Jeg startede med at træne med vægte som ca 15 årig. Jeg har altid været så heldig at jeg har trænet med nogle af de bedste i Danmark, Sverige og nu i Brasilien. Hernede i Brasilien har jeg også selv en træner og ven, der hedder Julio Cesar Balestrin, der er IFBB pro og har vundet Arnold Classic Brazil som amatør hvorved han fik sit pro kort.

Min måde at formidle stof på og min praktiske undervisningsform stammer fra min tid som Oversergent.

Jeg har været gift med Camila siden 2010 og vi har to børn på 13 og 14 som jeg er stedfar til.

Camila

35 år, født og opvokset i Sao Paulo, Brasilien.

Trænet bodybuilding dagligt sammen med mig siden vi mødte hinanden for 10 år siden og har spist og levet som mig i hele perioden. Camila har taget ca 10 kg muskelmasse på siden vi mødte hinanden og vil kunne stille op i en klasse som f.eks. bodyfitness eller lignende. Camila har igennem mig lært alt hvad jeg ved om bodybuilding både hvad angår træning og kost. Hun har arbejdet i en supplementsbutik i 2 år hernede i Brasilien og har derfor en stor viden om supplementer.

Camila er en rigtig badass latina, der ikke er bange for noget som helst!!! Jeg har endnu ikke prøvet at hun ikke var ved min side uanset hvad jeg har begivet mig ud på af eventyr. Hun elsker action i Trolleren og friluftsliv i ødemarken. Der er aldrig tudefjæs over kulde, vand, hvis Trolleren sidder fast og den skal graves fri eller over noget andet. Hendes comfortzone er MEGET stor! 😉

 

Comments are closed