Online forløb

Alt er med 12 ugers support via FB, Skype, WhatsApp eller mail. Supporten er baseret på ugentlige tilbagemeldinger til mig, men spørgsmål er naturligvis velkomne ind imellem. Det er som at have mig med i lommen, kan man sige. Jeg laver f.eks. support videoer via WhatsApp og sender hvis du er i tvivl om din teknik.

Min support går ikke kun på praktiske problemer ifbm din træning men i høj grad også på det psykiske. Jeg er 45 år gammel og har over to årtiers erfaring med det jeg laver.


Træningsprogram kr. 1500,-

Mine træningsprogrammer er til alle niveauer. Fra fuldstændig begynder, der aldrig har trænet før til dig, der gerne vil stille op til en konkurrence. Jeg er bodybuilder og mine programmer præget af det. Dvs. mine programmer er optimerede til at bygge mest muligt muskelmasse op så effektivt som muligt uden at få skader. Jeg går meget op i at forebygge skader!

Programmerne kører som 3, 4 eller 5 dages split, dvs. du træner kroppen igennem på 3, 4 eller 5 dage. De enkelte træningsdage er ca en time lange. Ryg og bendag er de længste og kan snige sig op på 90 minutter.

Mine programmer kan enten være baseret på på det helt basale med alle de mest kendte basis øvelser til begynderen eller de kan være designet til dig der efterhånden er kørt fast i alle de normale øvelser og måden at køre dem på. Jeg er stadig stor tilhænger af “back to basic” men det kan varieres så du netop ikke kører det samme år efter år. Der er mange måder at køre basisøvelser på.

Jeg har trænet med rigtigt mange rigtig gode konkurence bodybuildere igennem de 25 år jeg har trænet og  har naturligvis en bred erfaring fra dem. Den bedste jeg har trænet med er min gode ven hernede i Brasilien, Julio Cesar Balestrin, der er IFBB pro og har vundet Arnold Classic Brasil som amatør i overall klassen. Ham har jeg selv brugt som min træner og han har igen brugt Dennis James som hans træner og har været på flere træningsophold hos ham på team Menace. Min træningsstil minder lidt om Dennis James (uden sammenlign  forøvrigt) med feks superslow, 100% fokus på teknik og kørsel til failure hver gang.

Kostplan kr. 1500,-

Jeg er stor tilhænger af naturlig mad og bruger kun supplementer i det omfang det er absolut nødvendigt. Det er ikke af ideologiske årsager men udelukkende fordi det er det jeg har fundet der virker bedst igennem 25 års erfaring. Der er simpelthen ikke noget der stikker rigtig mad både hvad angår resultater på din krop, pris og smag! Derfor er det også ret billigt at følge mine kostplaner og de er af samme årsag på ingen måde ekstreme at følge. Du skal spise det som langt de fleste mennesker vil betegne som helt almindelig mad. Forskellen er at du skal spise det på de rigtige tidspunkter af dagen og i forhold til din træning og så skal du selvfølgelig spise de rigtige mængder.

En af de ting, der gør det svært for mange mennesker at følge en kostplan er at det hurtigt bliver ensformigt! Mine kostplaner sigter slet ikke i retning af en “kur”!!! Kure virker ikke! Der er kun en vej frem og det er at ændre dine spisevaner, faktisk din livsstil. Din krop afspejler 100% din livsstil så sålænge du vil have en bestemt kropstype skal du have den livsstil, der svarer dertil. Derfor dur en kur ikke. En kur er noget midlertidigt og derfor er resultaterne det også. Hvis du taber 10kg på en kur ved at spise et eller andet mystisk og du så bagefter går tilbage til at spise det samme som før kuren så kommer de 10kg tilbage, og tit med venner! Du kan spise stort set alle råvarer på min kostplan og den er bygget op omkring råvarer og ikke opskrifter. Det vil sige at du selv skal byde ind med en lille smule fantasi til at sætte 3-4 råvarer sammen. Det er den eneste måde en kostplan kan virke på i længden! Jeg kan jo ikke give dig opskrifter for hver enkelt måltid de næste mange år. Fordelen er at du overhovedet ikke behøver spise det samme hver dag. Du kan gøre det så simpelt eller avanceret som du vil.

Mine kunder på træningsophold spiser det samme som mine kunder kan spise på mine online kostplaner og jeg har endnu ikke været ude for nogle der fandt maden kedelig.

Du skal spise 5-6 gange om dagen fordelt ud på din dag fra du vågner til du går i seng. Du skal IKKE sulte selvom du vil tabe dig! Hvis du vil bulke, altså bygge muskelmasse op, så skal du dog forberede dig på at blive godt mæt hver gang du skal spise.

Noget af det aller vigtigste når man vil være fit er at have en relativ høj forbrænding. Det får man igennem at spise de rigtige ting i rigtige mængder! Ikke ved at sulte sig selv eller bare leve af frugt og salat!!! Hvis du har en lav forbrænding bliver du aldrig fit, aldrig. Du kan blive skinny eller tyndfed, men det har intet at gøre med at være fit og det er slet ikke sundt. Derfor sigter mine kostplaner på at få din forbrænding op.

Når man træner hårdt udsætter man sin krop for en relativt hårdere belastning end normalt og derfor kan man få åroblemer med et hyperaktivt imunforsvar der kommer til udtryk igennem inflammatoriske tilstande forskellige steder i kroppen. En inflammatorisk tilstand kan enten føre til en akut skade som f.eks. smerte i lænden, knæene eller albuerne eller det kan sætte sig som varige kroniske skader, der i sidste ende kan føre til alvorlige tilstande som gigt. Derfor er det vanvittigt vigtigt at man spiser sundt og antiinflamatorisk for at undgå skader. Alle mine kostplaner tager højde for dette.

Cardioplan kr. 1000,-

Med min cardioplan kører du indendørs cardio enten som almindelig steady state cardio med konstant belastning, som HIIT (High Intensity Interval Training) eller som en kombination. Et cardiopas varer imellem 20 minutter og 1 time.

Løbeprogram kr. 1500,-

Alt for mange, der starter med at løbe ender op med skader inden for det første halve års tid et eller andet sted så de må stoppe med at løbe. Når folk begynder at løbe gør de ofte det forkert at de løber alt hvad de kan hver gang de er ude at løbe. Hvis du f.eks. kan løbe 5 km så løber du 5 km hver gang og prøver at komme op på 6 km. Det giver næsten 100% skader. ISÆR hvis du er lidt overvægtig.

Mine løbeprogrammer har restitutionsløb indlagt for at undgå skader. De er til stort set alle niveauer fra begynder til dig, der næsten kan løbe en marathon.

Hvis du er helt begynder og kun kan løbe ca 3 km uden pause, så kan jeg få dig op 11-12 km på 12 uger. Kan du løbe 8 km kommer du op på 20 km på 12 uger.

Inden du overhovedet løber den første km skal du have 100% styr på dine sko! Det drejer sig slet ikke om at gå ud i den nærmeste sportsbutik og købe et par til 3000,- Pris og kvalitet hænger for en gang skyld ikke helt sammen her. Du skal gå i en dedikeret løbebutik og prøve flere par sko på et løbebånd hvor ekspedienten ser på dine fødder mens du løber og meget gerne på en videooptagelse i slowmotion. De forskellige løbesko er lavet til forskellige typer af fødder. Hvis du ikke kan finde en sko, der passer 100% skal have gang i indlæg lavet af en pro. Lad være at købe færdige indlæg. De skal laves udfra et aftryk af din fod.

Med de rigtige sko og det rigtige løbeprogram kan du se en fremtid i møde som løber i årevis istedet for at ende op med en skade om 3 måneder!

Jeg hjælper gerne med alt dette i min online support til et løbeprogram.


Alt er med 12 ugers support via FB, Skype, WhatsApp eller mail.

Comments are closed