Træningsophold i Brasilien

Træningsophold i Brasilien:

Hvis du gerne vil kunne fokusere 100% på dig selv, din træning og din kost i en periode så kan du komme ned til os på et træningsophold i Brasilien i op til 3 måneder.

Jeg har en baggrund i forsvaret som Oversergent, der gør at jeg kan presse dig på en sikker og fornuftig måde hvis du gerne vil flytte dine egne grænser fysisk og psykisk. Det er op til dig hvad du gerne vil have ud af et ophold og det er noget vi aftaler inden du kommer så vi begge to har de samme forventninger til dit ophold.

Det er ofte således, at det er ens nærmeste omgangskreds, der er med til at holde en fast i en usund livsstil og det kan være meget svært at bryde op med en bestemt måde at leve på når den ene dag tager den anden. Hernede hos os kan du starte på en frisk og blive skudt igang i en kortere eller længere periode så du får nogle nye vaner sammen med andre mennesker, der har de samme mål som dig. Du kan være her længe nok til at se rigtige resultater så du herved får den motivation, der skal til for at fortsætte når du vender hjem igen.

Byen:

Vi bor i Campos do Jordão i staten São Paulo. Det er en by, der ligger oppe i bjergene i 1700 m højde. Der bor ca 50.000 indbyggere og det er en meget fredelig by for relativt velhavende mennesker. Det er ferieby, man sammenligne lidt med Skagen. Dvs. i højsæsonen er der rigtigt mange mennesker og et meget livligt cafe liv. Hele byen er bygget i bedste tyroler stil med bindingsværkhuse og masser blomster overalt på husene.

 

Dagsture inkluderet i opholdet:

I vores nærområde er der masser af muligheder for at tage på små dagsture enten som en gang action cardio på Pedra do Bau (nærliggende 2000m højt bjerg), på ATV (lejes hos en lokal) eller på småture med mig i Trolleren (min firehjulstrækker)

Pedra do Bau er et ekstremt flot bjerg på 2000m med en hel masse muligheder for cardio i alle sværhedsgrader. Det spænder lige fra en lille let gåtur på 20 minutter til regulær bjergklatring på lodrette bjergsider. Uanset niveau er den fantastiske udsigt dog fælles. Uanset vejr kan man være sikker på en naturoplevelse udover det sædvanlige! Det er også området jeg bruger til presse folk lidt på deres fysik og psyke. Området er perfekt til at få flyttet ens grænser lidt.

Turene i min Troller spænder fra ofroad light til offroad med garanti for at du skal ud at skubbe! Det afhænger af hvad du vil, jeg er klar på det hele!

Billeje:

Det er muligt at leje biler til en ret fornuftig pris. Ca. dkr 350,- pr. døgn med fri km og fuld forsikring. Det kan godt betale sig når der er for mange kunder til at vi kan være i Trolleren på en gang. Der er mange af vores kunder, der har taget på små udflugter især lørdage og søndage.

 

Comments are closed