Kunders historie fra Brasilien

Sander, træningsophold 3 måneder, tabt 22,3 kg.

Så er Sander desværre lige taget hjem fra et super godt træningsophold på lige godt 3 måneder hos os.

Som i kan se på billederne fik han prøvet det hele hernede og samtidig nåede han sit mål på at tabe sig 20 kg! Det gør alle hernede der er villige til at yde en indsats!
Det vi giver jer hernede er de optimale betingelser for at nå jeres mål. De betingelser kommer til veje igennem min støtte, en disciplineret planlagt hverdag, en motiverende atmosfære, effektiv træning og perfekt kost. Hernede er der ingen undskyldninger, der gælder og der er forventninger til dig!
MEN – disciplin og en anden livsstil hvor du ikke er slave af dine egne kortsynede behov for umiddelbar tilfredsstilelse fører til mere frihed i dit liv. Du opnår dine mål, du får mindre spildtid, du får langt større selvtillid, du får en krop, der fungerer langt bedre og du kan sætte og nå dine egne mål ved at holde den plan du har lagt for at nå dine langsigtede mål.
Hernede beskæftiger vi os ikke med noget vi ikke selv har omfattende erfaring med på egen krop! Jeg er selv 44 år gammel og er veteran og oversergent fra hæren.
Opholdet er for alle! Det afgørende er ikke din nuværende form men din vilje til forandring!
Sander regner stærkt med at komme tilbage igen med en kammerat til februar 2018

Kajsas resultater efter 12 uger ophold, -17kg

Kajsa har virkelig udviklet sig på hendes ophold hos os og har fået et meget mere afslappet og realistisk forhold til hendes fysik, der nu er baseret på fornuftige langvarige mål og beslutninger. Jeg har fuld tillid til at hun fortsætter hjemme i Danmark med at nå hendes slutmål. Det skal hun også for jeg ved at hun inspirerer mange, ikke mindst hendes nye kammerater hernede, der følger hende nøje! Det forpligter Kajsa
Kajsa har på de 12 uger fået fuldstændigt styr på hendes træning, cardio og kost så hun fremover kan nå de mål hun har. Hun har styr på hvordan hendes krop og vægt påvirkes både langvarigt og kortvarigt ved forskellige træningsmetoder, belastninger og ved forskellige typer kost. Alt det der i begyndelsen var anderledes i hendes hverdag er nu vaner.
Det er helt tydeligt at mærke, at hun igennem hendes resultater hele tiden er blevet yderligere motiveret. Hun har nået at tabe sig ca 17kg! Men endnu vigtigere så har hun forstået hvordan hun ved egen drivkraft kan nå alle de mål hun sætter sig!

Kajsas egen opsummering af hendes ophold, i lufthavnen, på vej hjem til Danmark:

Ja… Så sidder jeg her i Amsterdam lufthavn og venter på mit sidste fly hjem. De første 11 timer er overstået, og nu mangler jeg kun 6 timer før jeg er tilbage på dansk jord. Jeg vil sgu ærligt indrømme, at jeg glæder mig som et lille barn til jeg skal hjem til lille Frederikshavn efter tre måneder i udlandet.

Overraskende nok forstod folk ikke hvorfor jeg for tre måneder siden valgte, at tage afsted på træningsophold til Brasilien. Det eneste jeg kan sige nu, er at suddenly reality hit me, og jeg fandt ud af, hvor ulykkelig jeg egentlig var. Efter de to bedste måneder i mit liv på Hawaii i april og maj, kom jeg hjem til en forholdsvis stressende hverdag, hvor der ikke var noget at kæmpe for. Jeg havde ingen indsigt i, hvad jeg ville, hvad jeg skulle stille op i livet, havde ingen motivation, og begyndte at blive mere og mere usikker på mig selv. Dette medførte mangle skjulte nederlag, og nogle ekstra kilo. Jeg tænkte jeg måtte tage tyrene ved hornene, og kontaktede derfor Niels Opstrup, som er personlig træner i Brasilien. Vi skrev frem og tilbage, og jeg blev hurtigt overtalt til at komme afsted. Jeg tog afsted d. 25 januar 2017, og sikke et eventyr det har været.

Jeg har nu de sidste tre måneder kæmpet mit livs kamp mod mit mest sårbare jeg, nemlig mit fysiske jeg. Herudover har jeg kæmpet for at blive den bedste version af mig selv, og her sidder, i Amsterdams lufthavn, og kan sige at jeg klarede det. Jeg klarede endnu en udfordring, og ved I hvad? Jeg er pisse fucking stolt. Jeg står nu som den hidtil bedste version af Kajsa E (hvem siger versionen ikke kan blive endnu bedre, har hørt man kan vokse med opgaver). Jeg står stærkere end nogensinde før med en del mere livserfaring, selvværd, selvrespekt og ikke mindst selvtillid. Jeg er så klar til min fremtid, og det den bringer. Jeg har endelig formået at opnå den livsstilsændring, jeg håbede på at opnå. Jeg har presset mig selv, jeg har lært at der ingen grænser er, medmindre man selv sætter dem, jeg har lært om kost, jeg har lært om træning, jeg har lært at tilpasse mig, ja, der er ikke grænser for hvad jeg har lært.

På min vej har jeg mødt en masse fantastiske mennesker, hvilket jeg ikke ville have været foruden. Kæmpe TAK til hver og én af jer for at have støttet mig på hver sin måde, selv i mine hårdeste tider. Herudover har jeg selvfølgelig også haft en masse ligeså fantastiske mennesker derhjemme, som ALLE også har støttet mig, selvom jeg har været på den anden side af jordkloden. I fortjener selvfølgelig også et kæmpe TAK. Af hjertet tak. Og af hjertet tusinde tak for alle de søde og støttende beskeder der har været på min vej! Jeg er SÅ taknemmelig, og ærligt, kan ikke udtrykke det nok, hvis det stod til mig (såé.. jeg skal nok stoppe nu).

Livet har så fandens mange nedture, og hvis der er noget jeg har lært, så er det ihvertfald at man IKKE bare skal læne sig tilbage og vente på bedre tider, og på at problemerne løser sig selv. Fortiden har ingen magt over nuet, og derfor skal man sgu tage nedturerne op, og kæmpe mod dem. Og når man har gjort det, ja, så er det først man får følelsen af det jeg vil kalde en vaskeægte optur.

Når man står tilbage, og ser resultatet af noget man har kæmpet med rigtig længe, så er det først at den ægte optur, og ikke mindst glæde rammer. Det er verdens bedste følelse, og den sidder jeg med lige nu. For ja, (udover den skide lange smøre) vil jeg da lige pointere, at mit psykiske jeg ikke var det eneste der blev ændret efter de tre måneder. Selvfølgelig gjorde mit fysiske og mest sårebare jeg det også ved, at tage en af nedturskampene op mod 17 af de overskydende kilo på min krop (ja, det var sgu ikke for sjov, det der med det var et træningsophold). Det var en hård kamp, men hver en dag har været berigende. Jeg mangler stadig nogle resterende kilo, men altså, de her tre måneder var jo bare et kickstart. Jeg vil fortsætte min nye livsstil, og jeg er som sagt mere end klar på livet og dets kommende udfordringer.

Jeg vil som en afslutning på det her, dele noget af mit resultat med jer. Øverst ser I den Kajsa der rejste til Brasilien for 3 måneder siden, ung og usikker. Nederst ser I den Kajsa som kommer hjem, voksen og selvsikker.

Endnu engang tak for alt kærligheden omkring det her sårbare emne. Nu border flyet snart, og jeg vil lukke ned og nyde mit frirum, før en helt ny hverdag begynder igen… so here we go… #overnout

Vægtudvikling 12 uger

Kajsa var bestyrer af min Snapchat 1 dag:

Jakobs resultater efter et 6 ugers ophold, -18kg

Det blev til 18 kg i alt hvilket så vidt jeg husker er ny rekord hernede! Som Jakob, der jo er fra Thyborøn, sagde så er det et “nogenlunde” resultat. Oversat til helt alm. dansk så betyder det at det er et ualmindeligt godt resultat (jeg er selv fra Skive) I København ville man nok kalde det for et overdrevet blæret resultat Under alle omstændigheder så har Jakob fået min respekt for hans hårde arbejde for at nå dertil hvor han er nu på kun 6 uger!!!
Jakob er maskinmester i rejefiskeriet og sejler 2 måneder ad gangen udfor Grønland hvilket har været en udfordring mht at holde sig fit! Derudover har han i en længere periode prioriteret uddannelsen til maskinmester højt. Det resulterede i overvægt. Som 27 årig har han bestemt sig for at gøre noget ved det. Som bestemt, så gjort!
Han har nu fået helt styr på hvordan han selv skal fortsætte med at tabe sig når han kommer hjem og jeg hjælper ham online med hvordan han kan træne under meget beskedne forhold på den båd han sejler med.

Johnnys resultat efter 8 ugers oplhold, -18,2kg

På hans ophold hos os var han med i Rio, ude på bådturen i Atlanen, med ude at rapelle (det var han helt vild med) og han var med ude at køre enduro sammen med mig et par gange.
Hans træning bestod i 5 gange vægttræning i ugen sammen med mig og 2-4 timers cardio (gang) om dagen. Derudover naturligvis vores kostplan hvor vores kunder spiser minimum 4 gange om dagen.
Han har allerede truet os med at komme tilbage igen sammen med en kammerat når han skal til at bulke

Emmas resultater efter et ophold på 4 uger:

Det var Emmas 2. tur hernede hos os i Brasilien. Vi tager det som lidt af en kompliment når folk kommer tilbage og endda forlænger deres ophold med 14 dage som Emma gjorde denne gang
Emma har været hos os i 4 uger denne gang. Hun er er meget godt eksempel på, at især i kvinder ikke altid skal gå op i jeres vægt som det eneste sagliggørende! Jeg synes man kan se en ret god forskel på Emmas krop på hendes før og efter billeder på trods af at hun faktisk kun har tabt lige godt 2 kg! Hun var så glad for at komme under et bestemt ti-tals jubilæum så hun fortalte det med vand i øjnene. Hun kom endelig under denne vægt for første gang hernede efter en årelang kamp
Det er godt gået og du har min respekt Emma, især fordi jeg kan mærke på dig at du fortsætter når du kommer hjem!

Som i kan se på billederne er Emma alletiders humørbombe, der altid er i super godt humør og er en fornøjelse at lave ting sammen med. På dette ophold har hun været med nede at træne 5 gange i ugen, på bådtur i Atlanterhavet og hun har været med ude at rapelle på Pedra do Bau og været helt oppe på toppen af det også.
Emma er et af de bedste eksempler på at det kan betale sig at kæmpe og ikke give op. Retning er vigtigere end hastighed når i skal nå jeres mål og små daglige eller ugentlige udsving i vægten når man vil tabe sig skal ikke stoppe et vægttab! Bliv ved og nå i mål og brug personer som Emma som eksempel og inspirationskilde på jeres vej.

Nikolajs resultater efter et 4 ugers træningsophold hos os:

Mads Ågaard 10 ugers træningsophold, cut.

I januar 2016 bestemte Mads sig for at han ville tabe sig og startede med en kostomlægning og en masse forskellig slags motion. Starten på det var fordi han havde en knæskade som han fik besked på af lægen kunne afhjælpes ved at tabe sig.

Over de næste 8 måneder tabte han sig ca 10kg og bestemte sig for at komme på træningophold hos os i 10 uger startende fra oktober 2016. Hernede hos os tabte han sig 19,4 kg på 10 uger.

Det viser i al tydelighed hvor meget mer effektivt det er at komme på et træningsophold. Selvfølgelig er det super godt at begynde selv!!! Og det kan også godt lade sig gøre at tabe sig selv, selvfølgelig. Det er bare for langt de fleste meget mere effektivt at få professionel hjælp og samtidig med det være i et miljø, der er 100% optimeret i forhold dine mål.

Mads tabte de 19,4 kg ved at følge min kostplan, ved at lave en hel masse cardio og ved at træne med vægte 5 dage i ugen.

Udover al træningen var Mads også med i Rio, ude at rappelle og han var med ude at sejle på en lille ø rundtur syd for Rio.

Efter at Mads er kommet hjem kan jeg med stor tilfredshed konstatere at han fortsætter med at holde kostplanen og med at lave motion. Den kostplan han følger er helt alm. mad og på ingen måde noget specielt eller dyrt. Det er det samme som vi spiser hernede til dagligt.

15326032_1358758577502975_2622031567403878246_o

photogrid_1479164545093

Daniel 13 ugers træningsophold, cut.

Daniel tog en beslutning i januar 2016 om at han ville ændre sit liv til det bedre vha. en omlægning af livsstilen og startede derfor op med seriøs træning og kost hjemme i Danmark.

I august måned kom han på et træningsophold hos i Brasilien for at få en oplevelse og for at få helt styr på kost og træning. Som i kan se på Daniels billeder er han en helt anden person både indeni og udenpå idag!!! Daniel blev behandlet lidt anderledes af mig fordi han skal starte i hæren ved JDR,der er mit gamle regiment, til februar 2017. Derfor gik vi igang med lidt mental træning og ikke mindst marchtræning hvor han gik over 40km om dagen nogle gange. Han har både igennem marchtræning og rapelling fået brudt nogle personlige grænser på en sikker måde. Det i kombination med en betydelig bedre fysik har givet Daniel et seriøst boost på selvtilliden 😀

Prøv at se godt på Daniels billeder og se hvor meget det rent faktisk kan lade sig gøre at ændre ens fysik på relativt kort tid!!! Jeg synes det er meget imponerende hvad Daniel har gjort og han har min respekt de resultater han har opnået!!!

Udover al træningen har Daniel også været med i Rio, i nationalparken Serra da Canastra i min firehjulstrækker Trolleren og han har været med ude at sejle ud for Angra dos Reis.

 Daniels tilbagemelding på hans facebookprofil:

Tobias 3 måneders muskelopbygning, bulk.

Tobias kom på træningsophold hos os med en del erfaring i bagagen allerede og desværre lidt småskader hist og her som han gerne ville af med. Han havde allerede nogle års erfaring med bodybuilding og især styrkeløft men ville gerne have pusset hans teknik helt af og ville gerne have noget inspiration til hans fremtidige træning. En af hans primære grunde til at komme var at få styr på hans meget langvarende skulderskade og at lære hvordan han kunne træne uden at få skader hele tiden. Det ordenede vi med en antiinflamatorisk kostomlægning og nogle lidt anderledes træningsrutiner. Altså IKKE ved ikke at træne, snarere tværtimod. Tobias fik 99% styr på hans skader og endte ud med personlige rekorder i stort alle øvelser han forsøgte sig med og han begyndte f.eks. at køre skulderpres igen efter meget lang tids pause. Derudover tog han faktisk ca 6,5 kg på i løbet af de 3 måneder. Det var meget minimalt hvad han tog på af fedt.

En af de ting Tobias fik med hjem herfra var et helt anderledes fokus i hans træning. 100% fokus, eksplosiv træning og træning helt ud til failure!

Ida 4 ugers træningsophold, -4,5 kg og betydelig bedre kondition!

Ida var også en tur med i Serra da Canastra i 3 dage hvor vi overnattede i telt og fik kørt en masse 4×4 i min Troller.

Jack 2 måneders træningsophold, -14,5 kg.

Jacks ophold hos os var lidt specielt fordi han ikke trænede med i motionscenteret. Det er der naturligvis også plads til hvis man ikke har interesse i vægttræning men udelukkende vil fokusere på vægttab. Jack gik 2-3 gange cardio om dagen og fulgte selvfølgelig min kostplan.

Som i kan se på billderne var Jack med i Rio hvor vi var inde i Rochinha favellaen, der er Rios største med 3 millioner indbyggere.

Han var også med en tur i Serra da Canastra i 3 sammen med Ida og mig.

Camilla, træningsophold 3 måneder.

Camilla har været på træningsophold hos os i 3 måneder og har tabt sig 22 kg. Camilla trænede med vægte 5-6 dage i ugen i den periode hun var hos os og gik 2-3 cardioture hver dag.

Camilla har også været med i Rio, Serra da Canastra og en hel masse småture rundt i området hvor vi bor.

Henriette, træningsophold 3 måneder, -16kg.

Henriette kom for at tabe sig og for at få mere styr på hendes træning. Hun er ret seriøs med hendes vægttræning og lavede så mange personlige rekorder hernede at jeg kaldte hende Lille Bæst.

Nikolaj, træningsophold 3 uger, cut.

Nikolaj kom med en del erfaring i bagagen indenfor sportens verden som gymnast i nyudklækket bodybuilder. Nikolaj havde 100% styr på hans krop pga gymnastikken så han kunne give den maks gas lige fra start med alle øvelser. Det kunne også ses på hans resultater! Sjældent har jeg set en krop ændre sig så hurtigt! Nikolaj satte personlig rekord i alle øvelser han forsøgte sig med!

 

 

Comments are closed