Ture

Rio:

Pris 2750R$

Turen til Rio varer typisk fra fredag middag til søndag aften altså to overnatninger.

I prisen er inkluderet transport, mig som guide og hotel med deleværelse med morgenmad. Mad derudover og indgang til diverse seværdigheder i vil se, betaler i selv.

Vi er typisk oppe at se Jesus figuren, ude at svømme på Ipanema stranden, måske nede at træne udendørs på Flintstone gym (se video) og oppe at se udsigten ved solnedgang fra Rios berømte kabelbane.

 

 

Serra da Canastra nationalpark:

 

De næste to film er lavet af Daniel der har været på træningsophold hos os:

 

Pris 2750R$

Serra da Canastra nationalpark er mit andet hjem og jeg kender hver sten i området. Man kan slet ikke køre der uden at have en firehjulstrækker og en vis del erfaring i terræn. Derfor har man også området stort set for sig selv! Når vi er derude så plejer vi at overnatte i telt og lave mad over bål. i kraft af min tid i forsvaret har jeg 100% styr på alt med offroad kørsel og friluftsliv også.

Vi tager typisk afsted torsdag til middag og kommer hjem igen søndag aften. Torsdag sover vi på et hotel lige udenfor nationalparken så hele fredag og lørdag kan gå med terrænkørsel og svømning i ferskvandssøer under vandfald.

Der er mulighed for at sove på simple hoteller hvor man også kan spise ude i terrænet eller man kan sove i telt.

Prisen dækker for transport, mig som guide, hotel med morgenmad torsdag. Hvis kunder ønsker at sove på hotel fredag og lørdag i terrænet er det på egen regning. Det koster ca 80R$ per overnatning per mand inkl morgenmad.

Bådtur ud fra Angra dos Reis:

 


Pris 1500R$

Vi tager typisk afsted fredag eftermiddag og kommer hjem igen lørdag aften.

Vi overnatter på hotel i byen Paraty, der er en af de byer portugiserne startede kolonialiseringen af Brasilien fra. Dvs. Paraty er en meget historisk i meget gammel stil.

Lørdag morgen kører vi videre til Angra dos Reis hvorfra vi tager en stor båd ud til øen Ilha Grande. På bådturen stopper vi 4 steder og bader enten direkte fra båden eller fra stranden. Der er rig mulighed for at snorkeldykke og se en masse fisk. Med lidt held også en havskildpadde!

I prisen er inkluderet transport, bådtur og hotel med morgenmad. Mad derudover, inkl. det på båden, er for egen regning.

 

 

 

Comments are closed